szerző:
hvg.hu

Nyilván a helyszínen figyelte Orbán Viktor szerda este a felcsúti Puskás Akadémia és az Újpest FC küzdelmét a labdarúgó Magyar Kupáért.

Nyilván Mészáros Lőrinc volt a jobbján, hol máshol.

Nyilván tele volt NER-statisztákkal a VIP-páholy.

Nyilván tele van az újságírók stadionból kidobásával egyetértő Szöllősi György főszerkesztésével készülő, házi sportlap elfogult megfogalmazásokkal a végül alul maradó, idegenlégiósokkal teletömött Felcsútról.

De azért azon egy pillanatra fennakadtunk, hogy a Nemzeti Sport az élő tudósításába a következő képaláírással tette ki a kormányfő és a (valóban) legendás újpesti csatár, válogatott Göröcs János közös fotóját, egy szintre emelve őket:

©

Emlékeztetőül, így lő gólt egy igazi legenda:

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!