szerző:
hvg.hu

A miniszterelnök a Parlament mellett állt meg egy fagyira.

A Ripost egyik olvasója fényképezte le a miniszterelnököt az Aulich utcában lévő Liberté nevű kávéházban, amint egy idősebb úrral beszélget fagylaltevés közben. Mindenki csak találgatott, ki lehet ő, vannak, akik szerint egy idősebb focista lehet. A képet a linkre kattintva nézheti meg.

Olvasónk megfejtette: Komjáti Andrással fagyizik Orbán, a találkozóról beszámolt Mészáros Lőrinc lapja, a Nemzeti Sport is, amely hosszasan be is mutatja Komjátit azoknak, akik nem ismerték föl. Ő most a Puskás Akadémia klubigaztatója ugyanis.

A beszámolók szerint Orbán Vikor a szokásos fekete Volkswagen Multivannal érkezett, de maga vezetett, és rajta kívül nem is ült senki a kocsiban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!