szerző:
hvg.hu

Szemtanúk számoltak be arról, hogy a lány az átjáróban a piros jelzés ellenére próbált meg átkelni, az érkező vonat pedig dudált is, de a lány nem hallotta. A helyszínen meghalt.

Halálra gázolt a vonat egy 17 éves lányt a Felső-gödi vasúti átjáróban. A baleset szerdán későn délután történt, írja az Index a helyi VácOnline.hu-ra hivatkozva.

A híroldalnak nyilatkozó szemtanúk szerint a lány a piros jelzés ellenére kelt át az átjáróban, és a vonat is hiába dudált, nem hallotta, mert fülhallgató volt a fülében.

Az Index kérdésére a MÁV megerősítette, hogy a jelzőfények rendben működtek a baleset idején. A helyszínelés miatt az egyik vágányt lezárták, ezért a Budapest–Vác–Szob vonalon várhatóan 10-30 perccel hosszabb menetidőre kell számítani, közölték.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!