szerző:
hvg.hu

Az izzó-parázsló részek miatt még csütörtökön reggel is dolgoztak, dolgoznak a tűzoltók a 13. kerületben, ahol kedden lángra kapott, majd kiégett egy raktárépület.

Csütörtök reggel több tűzoltó vonult az angyalföldi raktártűz helyszíne felé – jelezte több olvasónk, azt kérdezve, hogy a kedden kigyulladt építmény esetleg újra lángra kaphatott-e.

Mint azt Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a hvg.hu kérdésére elmondta, a tűzoltók nem vonultak ki újból, folyamatosan dolgoznak a helyszínen, ahol jelenleg az izzó-parázsló részek miatti utómunkákat végzik. Olvasóink minden bizonnyal egy épp váltásra igyekvő csapatot láttak.

A 13. kerületi Frangepán utcában még szerdán gyulladt ki egy 3000 négyzetméteres, műszaki cikkeket tároló raktárépület. A tűzoltók 12 járművel vonultak ki, több mint 30 fővárosi hivatásos tűzoltó kezdte meg az oltási munkálatokat. A tüzet, amely miatt a rendőrség később rongálás miatt eljárást indított, városszerte látni lehetett.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!