szerző:
hvg.hu

Az ügető szilveszteri futamaira már legalább hetven bukmékerirodában tehetik majd meg tétjeiket a lóverseny szerelmesei, ugyanis szombaton újabb kilenc fogadóhely csatlakozott a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. hálózatához - írta a Világgazdaság.

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza és Győr után újabb megyeszékhellyel gazdagodott a lista, hiszen Salgótarján rögtön két fogadóirodával szállt be az üzletbe - közölte a VG.

Eddig egyedül Vácon volt olyan nemzeti dohánybolt, ahol lóversenyre is lehetett fogadni, de már Budapesten, a XVII. kerületben is van egy ilyen trafik. Egyébként ezúttal is főleg sörözők, presszók és italboltok döntöttek úgy, hogy csatlakoznak a hálózathoz.

„A fogadóirodák listája folyamatosan bővül, és a tervek szerint 2014 tavaszára már 300 fogadóhelyen lehet majd nyomon követni a futamokat” - mondta a lap szerint korábban Pécsi István, a Kincsem Park marketingvezetője.

©

Az állami lóversenyszervező cég még 2011 decemberében írt ki közbeszerzést országos lóverseny-fogadási rendszer szállítására, amin a francia PMC, a Carrus csoport cége nyert tavaly nyáron.

A tervek szerint 440 terminált helyeznének el az országban, amelyből 40 a pályán, azaz a Kincsem Parkban lenne. A rendszer 650 millió forintba került. A szerződött partnerek 6 százalékos jutalékot kapnak.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!