szerző:
MTI

Valaki műanyagdarabot talált a csokijában, emiatt a Mars, a Snickers és a Milky Way csokikból is elképesztő mennyiséget, héthavi termelésnek megfelelő adagot hív vissza a Mars Inc. szerte Európában. Naponta tízmillió csokit állítanak elő a hollandiai, vierseni üzemben.

Ötvenöt országból hív vissza csokoládészeleteket a Mars Inc, a visszahívás a Mars, Snickers és Milky Way csokikat, és az ezeket tartalmazó csokiválogatásokat érinti.

Németországban egy német lapértesüés szerint héthavi termelésnek megfelelő mennyiséget hív vissza Mars, Snickers és Milky Way csokoládékból a Mars Inc., eredetileg itt találtak műanyag darabkákat januárban egy Snickers csokoládészeletben. A német visszahívás a 2016. június 19-től 2017. január 8-ig terjedő szavatossági idővel rendelkező termékeket érinti. 

A visszahívás csak a holland gyárban készült termékeket érinti, a Mars vierseni üzemében naponta tízmillió darabot állít elő az érintett csokoládékból.

©

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!