szerző:
MTI

Valaki műanyagdarabot talált a csokijában, emiatt a Mars, a Snickers és a Milky Way csokikból is elképesztő mennyiséget, héthavi termelésnek megfelelő adagot hív vissza a Mars Inc. szerte Európában. Naponta tízmillió csokit állítanak elő a hollandiai, vierseni üzemben.

Ötvenöt országból hív vissza csokoládészeleteket a Mars Inc, a visszahívás a Mars, Snickers és Milky Way csokikat, és az ezeket tartalmazó csokiválogatásokat érinti.

Németországban egy német lapértesüés szerint héthavi termelésnek megfelelő mennyiséget hív vissza Mars, Snickers és Milky Way csokoládékból a Mars Inc., eredetileg itt találtak műanyag darabkákat januárban egy Snickers csokoládészeletben. A német visszahívás a 2016. június 19-től 2017. január 8-ig terjedő szavatossági idővel rendelkező termékeket érinti. 

A visszahívás csak a holland gyárban készült termékeket érinti, a Mars vierseni üzemében naponta tízmillió darabot állít elő az érintett csokoládékból.

©

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!