szerző:
hvg.hu

Megszavaztatta a facebookozókat a Pöttyös Túró Rudi gyártója, hogy melyik ízt hozzák vissza a boltokba - íme az eredmény.

A szavazást abból az alkalomból rendezték, hogy a Pöttyös Túró Rudi követőinek száma elérte az egymilliót.

Három korábban is ismert ízre lehetett szavazni: a meggyes-mákosra, a bodzás-citromosra és a mézeskalácsosra.

Dobpergést kérünk! 🥁🥁🥁 Az egymillió rajongós szavazás győztese... 🥁🥁🥁 A Ti döntésetek alapján... 🥁🥁🥁 🎉🍒 A MEGGYES-MÁKOS! 🍒🎉 Október végétől újra a boltokban a nagy kedvenc Pöttyös íz! ➡️Like, ha örültök neki! 😜

Posted by Túró Rudi on Monday, September 18, 2017

Végül a meggyes-mákos nyert, így október végétől az ilyen ízesítésű rudit hozzák vissza a kínálatba - azt viszont nem tudni, átmeneti-e a visszatérés.

Nem szeretnénk tovább csigázni Titeket, itt az ideje, hogy lerántsuk a leplet, és elsőként Ti értesüljetek az újdonságró...

Posted by Túró Rudi on Friday, February 11, 2011

A meggyes-mákos Túró Rudi 2011 elején jelent meg, ennek már majdnem nyolc éve.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!