szerző:
hvg.hu

A milliárdos üzletemberről írt életrajzi kötetből 13 millió forintért vásárolt a frakció.

A könyvbeszerzésről szóló, október 20-án kötött szerződést az Mfor szúrta ki a parlament honlapján. Eszerint a nagyobbik kormánypárt frakciója a Pestisracok.hu-t is fenntartó GerillaPress Lapkiadó és Média Tanácsadó Kft.-től rendelte a köteteket.

A lap megkeresésére a frakció azt közölte, hogy a képviselőcsoport 5 ezer darabot vásárolt Andreas von Réty: George Soros című könyvéből. "A könyveket a frakció az egyéni választókerületi képviselőknek osztotta ki" – tették hozzá. 

A könyv darabjáért 2600 forintot fizet a frakció – ez kedvezményes ár, tekintettel a rendelt mennyiségre. A piacon 3221 forinttól lehet megvásárolni a kötetet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
T. R. Itthon

Soros: A hatalom hazugságokat terjeszt

Pontról pontra cáfolja Soros György azt, amit a magyar kormány Soros-tervnek hív. A magyar származású amerikai milliárdos saját honlapján vette végig a magyar nemzeti konzultáció kérdéseit, szerinte egyik sem igaz.