szerző:
hvg.hu

Egy napjuk volt a cégeknek megismerni a tendert, beszerezni a dokumentumokat, illetve beadni a jelentkezést, mégis olyan sokan jelentkeztek, hogy fel kellett függeszteni a pályázatot. A megújuló energiaforrásokat felhasználó beruházások 1 millió és 1 millárd forint között pályázhattak.

12 milliárdnyi pályázati forrást hirdetett meg az állam pénteken, és a jelek szerint egy nap elég volt a mikro-, kis és közepes vállalkozásoknak megismerni a tendert, beszerezni a dokumentumokat, megírni a pályázatokat. A G7 cikke szerint ezt az akadály olyan sokan tudták venni, hogy szombat reggelre túl is igényelték a keretet, az állam felfüggesztette a pályázatot - amelyet megújul energiaforrásokat felhasználó beruházások támogatására lehetett igényelni.

Természetesen a GINOP-on belül meghirdetett pályázatra csak azok tudtak felkészülni, akik már előre tudták, hogy ez ilyen formában akkor ki lesz írva. Még a pályázatban részt vevő bankok sem tudták a portál szerint, hogy megnyitják a pályázatot.

A tenderen 1 millió és 1 milliárd forint között lehetett pályázni a hihetetlenül rugalmas és talpraesett pályázóknak.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!