szerző:
hvg.hu

Újabb rémfotó jött a bajai csapvízről.

Mát tavaly januárban arról számoltunk be, hogy rozsda- és sárszínű, ihatatlan víz folyik a csapból Baján, holott a városban és környékén 2015-ben fejeződött be egy ötmilliárdos ivóvízminőség-javító program.

A helyzet azóta sem változott, idén februárban a Bajavíz Kft. ügyvezető igazgatója azt nyilatkzozta, hogy "a szolgáltatott ivóvíz megfelel a vonatkozó jogszabályban előírt valamennyi előírásnak", de a problémát az acélcsövek belső korróziója okozhatja.

Egy bajai férfi azonban most egy olyan fényképet töltött fel a Facebookra, amelyen az látszik, hogy a kádba engedett víz konkrétan fekete. "Kellemes fürdőzést kíván Önnek a Bajavíz Kft.!" - írta hozzá a férfi.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!