"Nincs kiesés, durva kritika" – ezért igazol Friderikusz a Tv2-höz

2013. március 18., hétfő, 10:20 • Utolsó frissítés: 2013. március 18., hétfő, 10:41
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Az ének iskolája címmel áprilisban a Tv2 képernyőjén folytatja Friderikusz Sándor. A műsor tizenhat 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermeket mutat be, a csatorna azt ígéri: ebben a tehetségkutatóban nem lesznek durva kritikák.

Mint arról a Blikk március elején beszámolt: Az ének iskolája címmel áprilisban a Tv2 képernyőjén folytatja Friderikusz Sándor. A műsorvezető az RTL Klubot hagyja el, ahol lejárt a szerződése, ott a Legyen ön is milliomos című vetélkedőt vezette.

Az énekes-tehetséggondozó műsorban az "osztályfőnök-műsorvezető" Friderikusz Sándor, és a tanári kar: Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor segítik az énekes palánták zenei fejlődését – olvasható a csatorna hétfői közleményébe.

Az ének iskolája tizenhat 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be. Ebben a műsorban nincs kiesés és durva kritika – ígéri a Tv2. A gyerekek kizárólag pozitív megerősítéseket kapnak egy olyan különleges osztály tagjaként, amely az adások alatt végig együtt marad.


"Nincs kiesés, durva kritika" – ezért igazol Friderikusz a Tv2-höz
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

A hétvégén véget ért Titanic Fesztiválon bemutatott filmek legegyénibb és legbizarabb filmjét,a Valahol Angliábant, illetve a kultrednező Jim...

még több hír »
HIRDETÉS
AJÁNLJUK MÉG
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X