szerző:
hvg.hu

Az ének iskolája címmel áprilisban a Tv2 képernyőjén folytatja Friderikusz Sándor. A műsor tizenhat 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermeket mutat be, a csatorna azt ígéri: ebben a tehetségkutatóban nem lesznek durva kritikák.

Mint arról a Blikk március elején beszámolt: Az ének iskolája címmel áprilisban a Tv2 képernyőjén folytatja Friderikusz Sándor. A műsorvezető az RTL Klubot hagyja el, ahol lejárt a szerződése, ott a Legyen ön is milliomos című vetélkedőt vezette.

Az énekes-tehetséggondozó műsorban az "osztályfőnök-műsorvezető" Friderikusz Sándor, és a tanári kar: Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor segítik az énekes palánták zenei fejlődését – olvasható a csatorna hétfői közleményébe.

Az ének iskolája tizenhat 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be. Ebben a műsorban nincs kiesés és durva kritika – ígéri a Tv2. A gyerekek kizárólag pozitív megerősítéseket kapnak egy olyan különleges osztály tagjaként, amely az adások alatt végig együtt marad.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!