szerző:
hvg.hu

A négy tag egy Mamma Mia! nevű étterem megnyitóján vett részt közösen.

A svéd popegyüttes 1982-es feloszlása óta csak néhányszor jelent meg közösen a négy tag, Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad Read nyilvános eseményen.

Legutóbb a Mamma mia! című musical filmváltozatának a premierjén mutatkoztak együtt, de ez már nyolc éve, 2008-ban történt. Azóta először jelentek meg mind a négyen január 20-án, szerdán Stockholmban, ahol egy Mamma Mia! The Party nevű étterem megnyitóján vettek részt.

"Bulizni jöttünk" – mondta a The Guardiannek Ulvaeus, míg Andersson kijelentette, továbbra is ragaszkodik az álláspontjához, miszerint a négy tag soha nem fog a színpadon újra összeállni. Az angol lap híre szerint emellett következetesen kitartanak, egy alkalommal ugyanis az újraegyesülésért felajánlott 1 milliárd dollárt utasítottak vissza.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!