szerző:
hvg.hu

Belehalt január 10-i balesetekor szerzett sérüléseibe Colin Vearncombe brit énekes, akit mindenki Blackként ismert. Ő énekelte a Wonderful Life című 1987-es slágert.

Az 53 éves Black január 10-én otthonról az edinburgh-i repülőtérre tartott, amikor útközben karambolozott. Kómába esett, családja folyamatosan mellette volt. Halálhírét kedd este jelentették be Facebook-oldalán.

Colin Vearncombe26/5/1962 - 26/1/2016 You'll never walk alone. A full statement will follow shortly.

Közzétette: Black aka Colin Vearncombe – 2016. január 26.

Az énekes 16 nappal ezelőtti baleset után már nem nyerte vissza eszméletét. Felesége, Camilla és három gyermeke vele volt utolsó pillanataiban is, békében ment el. A család megköszönte az orvosok segítségét. A temetése nem lesz nyilvános, de a tervek szerint megemlékeznek róla Liverpoolban, ennek pontos helyét és időpontját később közlik - derül ki a család gyászközleményéből.

Blacknek a Wonderful Life című slágere illetve ugyanilyen című albuma után több mint tíz albuma jelent meg, az utolsó tavaly. Az utóbbi 10 évben családjával Írországban élt.

Az Everything's Coming Up Roses egy másik slágere volt az 1987-es nagylemezről, sok rádió játszotta évekig, de a 70-es, 80-as évek tematikáját követő csatornákon ma is sokszor hallható.


 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!