szerző:
hvg.hu

A rapper elfogadta a meghívást és Facebookon üzent a településnek.

Korábban megírtuk, hogy Snoop Dogg tévedésből Bogota helyett Marosbogátra (Bogata) jelentkezett be Instagram oldalán. A település azonban kihasználta a gyorsan jött népszerűséget és nem csak a hirdetéseiket írták át gyorsan, de meg is invitálták a rappert egy kis káposztalevesre és malacsültre.

Nos, Snoop Dogg úgy tűnik elfogadta a meghívást, ugyanis azt írta a Facebookon, hogy hamarosan meglátogatja Romániában élő barátait.

i just steve harveyed my own chit hahahhaha ! shoutout to my romanian fans, tha boss dogg comn thru real soon !!! #visitbogata

Posted by Snoop Dogg on Friday, 18 March 2016

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!