szerző:
hvg.hu

Mennyire ismeri a heti rekordokat döntögető dal szövegét?

Csak a hétvégén debütált Taylor Swift legújabb slágere, de már is rekordszámú megtekintéssel és letöltéssel büszkélkedhet. Vajon a szövege mennyire emlékezetes?

A Look What You Made Me Do-val tért vissza Miss Swift, és rögtön a letöltési és megtekintési listák élére állt. Maga mögé utasította Adele-t, baráti körének egyik oszlopos tagját, Ed Sheerant, sőt, még a nyár nagy durranását, a Despacitót is.

A dal és a hozzá készült klip hangulata nagyban különbözik Taylor előző alkotásaitól, így a november elején megjelenő album is várhatóan szokatlan lesz. Ami a dalt illeti, mindent a bosszú gondolata leng körül, na meg a számtalan utalás korábbi ellenlábasaira.

A Buzzfeed tesztgyára is meglovagolta a hype-ot, és összedobta legfrissebb kvízét a dal szövegéről. A közel egy hete elérhető dalszöveg-videót is rongyosra hallgatta a videómegosztó közönsége, a Buzzfeed pedig arra kíváncsi, mekkora a daltapadás.

Nekünk maxpontos lett a teszt, melyet ide kattintva ér el.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!