szerző:
hvg.hu

Nagy várakozás előzte meg Ridley Scott új filmjét, de Kevin Spacey most kimarad a dicsőségből.

A Ridley Scott rendezésében készült A világ összes pénze című filmet az Amerikai Filmintézet fesztiválján mutatták volna be, de a főszereplő Kevin Spacey zaklatási ügyei miatt törölték a díszbemutatót. Most az is kiderült, hogy a rendező újraforgatja az Oscar-díjas színész jeleneteit, vagyis végleg kitörli a filmből Spacey-t, akinek a helyére Christopher Plummer ugrik be alig egy hónappal a bemutató előtt.

A jelentek újraforgatásához már mozgósították a film többi szereplőjét, köztük Mark Wahlberget és Michelle Williamset is. A november 16-i bemutató dátuma így december 22-ére módosult.

Ridley Scott eredetileg a 87 éves Christopher Plummert szerette volna a főszerepre, de rávették, hogy egy nagyobb nevet szerződtessen le. Egy, a produkcióhoz közel álló forrás szerint a filmet gyártó Sonyt meglepte Scott terve, de a stúdió támogatja a váltást.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!