szerző:
hvg.hu

A már az első részben is feltűnő Johnny Depp játsza Gellert Grindelwald szerepét a készülő Harry Potter-film, a Legendás állatok és megfigyelésük 2-ben. Az alkotókat nem tántorítja el, hogy Depp exfelesége erőszakkal vádolja a színészt.

Az Albus Dumbledore ellenfelét alakító amerikai színészt volt felesége, Amber Heard vádolta meg fizikai és verbális erőszakkal. Ezután sok rajongó fejezte ki nemtetszését, hogy Depp szerepet kap a filmben. Ezekre a kritikákra válaszolt a brit írónő a honlapján.

Mint írja, a film készítőivel átgondolták a szerep újraosztását, ám végül kitartottak Johnny Depp mellett, és kifejezetten örül, hogy ő játssza ezt a fontos szerepet.

Úgy érzi, mindenkinek kötelessége tiszteletben tartani a két művész döntését, valamint arra való törekvéseiket, hogy továbblépjenek magánéletükben.

Rowling élete egyik nagy örömforrásának tartja a Harry Pottert övező hatalmas, összetartó rajongói közösséget.

Sorait azzal a gondolattal zárja, miszerint akár fikciós, akár valódi világról beszélünk, mindannyiunknak azt kell tenni, amit a helyesnek vélünk.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!