szerző:
hvg.hu

Keszthelyre költözik a B my Lake fesztivál.

A 2018 augusztus végén hatodik alkalommal rendezik meg az elektronikus zenei rendezvényt. A MOL Nagyon Balaton eseménysorozat részeként futó B my Lake-et először Balatonvilágoson, majd Zamárdiban rendezték. Idén megint költözik: a keszthelyi Zala kempingbe.

„A fesztivál kulisszája, hangulata a kezdeteket idézi majd: egy vadregényes, vízparti kemping, amely a rendezvény stílusához, hangulatához leginkább igazodik” – mondta el Fülöp Zoltán, a MOL Nagyon Balaton főszervezője. A fesztiválra több tízezer vendéget várnak.

A B my Lake 2018-ban tehát új helyszínen, de változatlan koncepcióval várja az elektronikus zene szerelmeseit: 4 napon át, 3 színpadon egyedülálló hang- és látványelemekkel zárja a nyarat. Fellép többek közt Richie Hawtin, Marco Carola, Maceo Plex, Tale of us, Amelie Lens, Chris Liebing, Marcel Dettmann, Kollektiv Turmstrasse, Sasha Carassi, Matador, Sam Paganini, John Digweed, Charlotte de Witte.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!