szerző:
hvg.hu

A színész kilenc évig volt együtt Jenna Dewan Tatummal.

A 2006-os Step Up című film forgatásán ismerkedtek meg, 2009-ben összeházasodtak, 2012-ben pedig megszületett a kislányuk. A szakításukról szóló hírek akkor erősödtek fel, amikor Jenna Dewan Tatum a férje nélkül jelent meg a Vanity Fair Oscar-partiján – akkor azt mondta, hogy Channing Tatum a gyerekre vigyáz.

A házaspár most Channing Tatum Instagram-oldalán jelentette be a válást, egyúttal jelezték, hogy továbbra is családként gondolnak magukra, és szerető szülei maradnak a lányuknak. A válást azzal magyarázták, hogy jó barátokként úgy döntöttek, hogy több teret biztosítanak a másiknak.

Jenna Tatum nemrég egy interjúban ismerte el, hogy nehéz egyben tartani egy házasságot, és megőrizni a szenvedélyt egy hosszú távú kapcsolatban.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!