szerző:
hvg.hu

A színész kilenc évig volt együtt Jenna Dewan Tatummal.

A 2006-os Step Up című film forgatásán ismerkedtek meg, 2009-ben összeházasodtak, 2012-ben pedig megszületett a kislányuk. A szakításukról szóló hírek akkor erősödtek fel, amikor Jenna Dewan Tatum a férje nélkül jelent meg a Vanity Fair Oscar-partiján – akkor azt mondta, hogy Channing Tatum a gyerekre vigyáz.

A házaspár most Channing Tatum Instagram-oldalán jelentette be a válást, egyúttal jelezték, hogy továbbra is családként gondolnak magukra, és szerető szülei maradnak a lányuknak. A válást azzal magyarázták, hogy jó barátokként úgy döntöttek, hogy több teret biztosítanak a másiknak.

Jenna Tatum nemrég egy interjúban ismerte el, hogy nehéz egyben tartani egy házasságot, és megőrizni a szenvedélyt egy hosszú távú kapcsolatban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!