szerző:
hvg.hu

Nem lesz megtartva az Igenis, miniszterelnök úr Pécsen, mert "csak".

Megérkezett a hivatalos értesítés arról, hogy a pécsi Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. nem vállalja az Igenis, miniszterelnök úr című előadás megtartását, indoklást azonban nem fűztek hozzá – írták ki a darab Facebook-oldalára.

 

Furcsán derült ki, hogy nem lesz előadás: az alkotógárda onnan vette észre, hogy baj van, hogy leállították a jegyértékesítést, illetve a pécsiek kiírták a Facebookra, hogy a darab elmarad. Május 27-én lett volna a vendégelőadás, amit nagyjából februárban kezdtek leszervezni. Az előadás vendégszereplését a választás után néhány nappal fújták le.

A csipkelődő darabban Alföldi Róbert a miniszterelnök kabinetfőnökét játssza. Alföldit "eléggé elszomorította" az eset.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!