szerző:
hvg.hu

A jövő McDonald's éttermét építi egy amerikai franchise-tulajdonos.

Érintőképernyős kioszknál állíthatják össze a hamburgerüket, a menüjüket, de a desszertjüket is azok a vendégek, akik az USA Missouri államában most épülő egyik új McDonald's gyorsétterem vendégei lesznek. A franchise-jogok tulajdonosai, Chris és Kari Harbiger már hat egységet működtetneka környéken, és a júliusban, 1,6 millió dolláros beruházás után megnyíló újban azt akarják megmutatni, milyen lehet a jövő Mekije. Azt ígérik, a kioszkok csak a vendégek választási lehetőségét szélesítik, nem az élő munkaerőt váltják ki, hiszen a következő hónapokban 85 új alkalmazottat terveznek felvenni.

 

©

A rendeléskor lesz egy olyan újdonság is, amilyennel még egyetlen McDonald's étteremben sem lehetett találkozni. Az még előfordul, hogy az üdítőt a gépnél újra lehet tölteni, de a Missouriban nyíló új étteremben a menühöz annyi sült krumpli jár majd, amennyit a vendég meg tud enni. És Harbigerék nemcsak a bútorokkal közelítenek majd az éttermi érzéshez: az érintőképernyőn megrendelt ennivalókat az alkalmazottak pincérként kihozzák az asztalhoz.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!