szerző:
hvg.hu

Négy évre köteleződött el a Puskás Akadémiához.

Azt már tudjuk, hogy Felcsút Maradonája 2 millió eurót ér, de most vettek mellé egy albán focistát is, 1 millióért. Liridon Latifi a KF Skenderbeutól igazolt a magyar labdarúgó-utánpótlás "fellegvárába", amelynek első csapatában elvétve bukkan fel saját nevelésű - vagy bármilyen - akadémista.

Az albán válogatott 23 éves szélsője a Puskás Akadémia honlapjának azt nyilatkozta, hogy Felcsúton remek körülmények között folyik a munka, és hogy azonosulni tud a klub célkitűzéseivel.

A csapat hat forduló után az utolsó helyen áll a bajnokságban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
Dercsényi Dávid - Mizsur András Itthon

Magyar foci: az elégetett milliárdok ellenére előz minket Albánia és Macedónia

Csütörtök este újabb brutális sallert kapott az állami pénzekkel zsírosan tartott magyar foci. A Videoton kiesésével újfent bebizonyosodott, hogy egy pazarló, visszás és eredménytelen rendszert épített ki az Orbán-kormány. Mindeközben az olyan korábban lesajnált országok is megelőzték Magyarországot, mint Albánia vagy Macedónia. Orbán Viktor szerint viszont számunkra ez az élet.