szerző:
hvg.hu

Egyre szövevényesebbé válik Paintsil ügye: most a játékos német ügynöke egy helyi lapnak nyilatkozva közölte, több tiszteletet várt volna a Ferencvárostól, mert szerinte a magyarok számára is egyértelmű, hogy a játékos nincs jól. Egyes hírek szerint a malária azonban csak trükk, a 19 éves tehetséget pedig már rég leigazolta a belga Genk.

Már vissza kellett volna térnie Budapestre az FTC fiatal támadójának, Jospeh Paintsilnek, de úgy tűnik, hogy az időközben maláriával diagnosztizált játékos ehelyett egyre távolabb kerül Magyarországtól.

A ghanasoccernet.com című helyi sportlap megszólaltatta a játékos német ügynökét, Emmanuel Gyasit, aki elmondta, minden dokumentumot, beleértve az orvosi papírokat is megküldték a magyar klubnak, amely azonban nem volt hajlandó elfogadni a hivatalos kommünikét. Gyasi szerint a ferencvárosiak tiszteletlenek vele és ügyfelével, Paintsillel szemben is.

"Azt vártam, hogy az FTC tiszteletet mutat aziránt a játékos iránt, aki az év góljáért járó díjat is elnyerte három hónappal azután, hogy Magyarországra szerződött" – mondta a portálnak az ügynök.

Paintsilről néhány napja derült ki, hogy maláriás, hazájában kórházban is kezelték. A hírt klubja, a Ferencváros is elismerte. A játékosnak azóta vissza kellett volna térnie Budapestre, hogy megkezdje a téli felkészülést, ám Paintsil továbbra sem érkezett meg.

A helyzetet nagyban bonyolítja, hogy 19 éves támadót közben a belga Genkkel hozták hírbe, s különféle pletykák is terjedni kezdtek, amelyek szerint a betegség csupán trükk, Paintsil pedig már rég a belgáké.

Az FTC Labdarúgó Zrt. elnöke nemrég úgy fogalmazott, "a végsőkig el fognak menni", mert presztízsügynek tekintik a játékos megszerzését. Ennek érdekében már felvették a kapcsolatot egy zürichi jogi irodával is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!