Küldjön faxot a gépéről, a lehető legegyszerűbben és ingyen

2009. november 30., hétfő, 05:55
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

A fax lassan kimegy a divatból, hiszen ott van az e-mail, amelyhez tetszés szerinti állományokat csatolhatunk.

A fax lassan kimegy a divatból, hiszen ott van az e-mail, amelyhez tetszés szerinti állományokat csatolhatunk. Elképzelhető azonban, hogy mégis csak faxot kell küldenünk valakinek, ám nincsen faxkészülékünk, csupán egy internetre kötött számítógépünk van. Nos, ebben az esetben egyszerűen megoldható, hogy faxot küldjünk, és ehhez semmiféle kiegészítő berendezésre, sem szoftverre nincsen szükségünk. Ráadásul egyetlen fillérünkbe sem kerül a faxküldés, csupán egy ügyes online szolgáltatást kell segítségül hívnunk. Lépjünk fel a myfax weboldalának ingyenes lehetőséget biztosító részére. Itt egy könnyen áttekinthető, letisztult felület fogad bennünket.

fax
Valóban gyerekjáték a faxküldés

Az első lépésben megadjuk, hogyan kinek szeretnék küldeni a faxot (név, cégnév, ország választás, telefonszám megadása), majd a saját adataink beírása következik. Itt egy e-mail-címet is meg kell adnunk, aminek valósnak kell lennie, mert – mint később látni fogjuk – címünknek fontos szerepe lesz a faxküldésben. Ezután a fax szövegének megadása következik, de persze itt bármilyen, a számítógépünkön található állományt csatolhatunk, azaz küldhetünk például dokumentumot, táblázatot, képet stb. Végül rövid kommentet is fűzhetünk a faxunkhoz, ami a fax első oldalán fog megjelenni. Itt óvatosnak kell lennünk, mert a magyar ékezeteket nem ismeri fel a rendszer, viszont a csatolt állományoknál már nincs ilyen gond. Ha gondoljuk, még megadhatjuk valamelyik barátunk e-mail címét is, akit szeretnénk megismertetni e remek lehetőséggel, majd a narancssárga Send fax gombra kattintva küldhetjük el a faxunkat.
Néhány pillanat elteltével egy megerősítő e-mail érkezik a címünkre, s a faxunk valójában csak akkor fog útra kelni, ha az itt szereplő linkre kattintunk. Ugyancsak egy e-mailt fogunk kapni arról, hogy a faxunk sikeresen megérkezett a rendeltetési helyére.
Próbánk során minden remekül működött: szinte két perc sem telt el, s már húztuk is ki a faxkészülékből a faxot, amelyen csak a myfax logó utalt arra, hogy milyen módon érkezett az üzenet.

16 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2012. június 22., 12:00 Német Richárd

gondolom azért, mert a mobil telefon nem támogatja a faxot! idáig nekem is minden rendben ment, meg jött a vissza igazoló email is! nagyon jó, jó hogy nem kell külön progi...

2011. augusztus 18., 12:47 Róbert Nagy

Tökéletesen működik. 5-10 percen belül megérkezett a fax korrekt minőségben. Ami külön tetszett, hogy nem kellett semmiféle szoftvert sem telepítenem a gépre, minden teljesen on-line zajlik.

2009. december 2., 10:30 Zsozse

nézd meg a site alján a FAQ-t

Free Faxing Zone

Faxes sent to the following countries are free within your monthly page allotment, and then just $0.10 each. Check international rates for faxes sent to countries outside the free faxing zone.

2009. december 1., 12:40 Okos Tóni

R: Igazad van, a vidéki számok is 8 jegyűek. Csak a mobilok esnek ki - én éppen mobil faxszámra (a sajátomra) szerettem volna küldeni az első próbát.

2009. december 1., 02:04 R

Meg a vidékiek. Nem?
Max a mobilok esnek ki.
Bp +36 12 345 678
vidék +36 22 123 456
Nem? De!

De mi a jó nekik benne? Címlista gyűjtése?

További 11 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Küldjön faxot a gépéről, a lehető legegyszerűbben és ingyen
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Így alkothat fogalmat arról, mekkora is lesz az iPhone 6

Így alkothat fogalmat arról, mekkora is lesz az iPhone 6

Egy összehasonlításnak köszönhetően sokkal inkább elképzelhető, mekkora is lesz az iPhone 6, mintha csak a száraz specifikációkat vagy egyedi...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X