szerző:
hvg.hu

Az állandóan összegubancolódó és helyfoglaló mobiltöltők kora lejárt, legalábbis ha még több hasonló eszközt kezdenek el gyártani, mint ez az iPhone-tok.

Ha olyan mobiltokból még több lesz, mint a Prong PWR Case, akkor végre nem kell magunkkal hordozni az összegubancolódó töltőket, csak egy konnektor kell és a tokban tartott mobil.

©

Alapvetően egy 2600 mAh-es plusz akkumulátorral rendelkező tokról van szó, hogy az iPhone 6 vagy 6s tovább bírja egy feltöltéssel. Egy apró trükk viszont különlegessé teszi.

A tok ugyanis töltő is egyben, csak a hátulján alul található pöcköket kell elmozdítani és már be is dughatjuk a telefont tölteni. Ezzel természetesen a mobil és a tok plusz aksija egyszerre töltődik.

Nem hagyományos konnektorba való, egy átalakító vagy egy olyan hosszabbító kell hozzá, mint amilyen a videóban is látható, ráadásul nem is olcsó. Főként a jó ötlet miatt mutatjuk, ehhez hasonlókat szeretnénk még látni olcsóbban. Akinek viszont megér 100 dollárt (kb. 29 ezer forint) plusz ajánlattól függő szállítási költséget, Amazonon megrendelheti.

Ha érdeklik a hasonló kütyük, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.