szerző:
hvg.hu

Most már tényleg csak napok kérdése, hogy bemutassa a Samsung legújabb csúcskategóriás okostelefonját. Az alábbi, immár hivatalosnak mondható videó néhány érdekességét mutatja be.

Hogy tényleg véletlenül szivárogtatta-e ki a Samsung az alábbi videót indonéziai weboldalára, az kérdéses, mindenesetre az első termékfotók után most már egy kis filmecskén is megnézhetjük a telefont, pontosabban annak néhány fontos funkcióját, jellemzőjét.

A weboldalon felsorolva látjuk az eddigi Galaxy modelleket, az S7 helyén egyelőre egy kérdőjel van. Ugyanakkor kicsit lejjebb görgetve ott egy nem listázott YouTube-videó sokatmondó címmel: Get Ready for #TheNextGalaxy. A videóban a Samsung az új telefon vezeték nélküli töltését, a fitneszeszközökkel való kapcsolatát és egyfajta vízállóságát mutatja be.

©

A Galaxy S7-et egy nappal a barcelonai MWC hivatalos nyitása előtt mutatják be, és március első felében kerülhet a boltokba. Ha addig is kíváncsi, hogy milyen értesülések láttak róla eddig napvilágot, kattintson erre a linkre.

Ha máskor is az elsők közt szeretne tudni az új androidos telefonokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.