szerző:
hvg.hu

Úgy tűnik, még mindig vannak aktív rajongói a Mortal Kombat eredeti verziójának, és még mindig vannak felfedezetlen titkok a programban.

A verekedős játékok világát meghatározó Mortal Kombat első, játéktermi verzióját 1992-ben dobták piacra. Bár azóta rengeteg újabb rész jelent meg – a legújabbat leteszteltünk, oda is voltunk érte –, vannak, akik még mindig játszanak a klasszikus verzióval. Ilyen például a YourMKArcadeSource néven youtube-ozó felhasználó, aki néhány napja jelentette be, hogy egy titkos menüt fedezett fel a Mortal Kombat első négy kiadásában.

A hosszú és bonyolult gomkombinációval előhozható menüből lehet elvégezni a játékgép diagnosztikáját, kézzel át lehet írni az eredménylista hárombetűs monogramjait, illetve végigjátszás nélkül meg lehet nézni a story mód összes befejezését. Az Ultimate Mortal Kombat 3-ban emellett rejtett karakterek is aktiválhatók a menüvel, és egy játék-a-játékban is előhozható.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló érdekességekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!