szerző:
hvg.hu

Korábban csak egy rajz utalt arra, hogy új OnePlus-telefon készül, most viszont már egy fénykép is kiszivárgott róla.

Maga a OnePlus vezérigazgatója tett fel egy érdekes rajzot pár napja a Weibóra, most viszont – az Android Authority jóvoltából – egy fénykép is kikerült a készülő csúcstelefonról. Úgy tudni, egy prototípus volt a modell, szóval a végső dizájn még változhat. A képen jól látható a felül és alul futó antennasáv, illetve a hátoldalon középre pozicionált dupla kamera.

©

Egy másik kép, amelyik a Priceraja oldalon jelent meg, állítólag a OnePlus 5 alsó részét mutatja, és ezen bizony nincsen 3,5 mm.es fejhallgató-csatlakozó. Úgy tűnik, a OnePlus is követi az Apple példáját ennek elhagyásával, hacsak nem a készülék tetejére tette át.

©

A OnePlus 5-nek állítólag 5,5”-es, Gorilla Glass 5-tel védett, 1440 x 2560 pixeles AMOLED kijelzője lesz. A motorháztető alatt Qualcomm Snapdargon 835 processzor fog dolgozni Adreno 540 GPU-val. A RAM legalább 6 GB lesz, de várható 8 GB-os változat is. 64, 128 és 256 GB-nyi belső tárhellyel lehet majd megvásárolni az Android 7.1.1 Nougatot futtató telefont. A készülék várhatóan júniusban jelenik meg, és sokan vélik úgy, a OnePlus eddigi legdrágább készüléke lehet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!