szerző:
hvg.hu

Az egyre divatosabb keret nélküli telefonok közé érkezik a Honor újdonsága vagy akár újdonságai.

Épp hogy csak bemutatták be a Honor 7X-et, máris új Honor-telefonról hallani, és nem is akármilyenről. Már kiküldték a meghívókat december 5-re, egy londoni eseményre, itt fogják bemutatni az új keret nélküli okostelefont.

©

A meghívó – írja a GSM Arena – sok érdekes részletet rejt, például hogy az amúgy egyértelműen keret nélküli phabletnek dupla kamerája lesz (az OO a #OOI-ben), illetve a mesterséges intelligencia is be lesz vonva, ugyanis a második O betű robotszerű. Minthogy a Huawei nemrégiben jelentette be a mesterséges intelligenciára összpontosító Kirin 970 chipkészletet, valószínűleg ez hajtja majd a telefont.

Több részletet egyelőre nem tudni, de akár a Honor Note 9 is lehet a szóban forgó készülék, lévén elődje, a Honor Note 8 bemutatkozása óta már eltelt egy év. Vagy az új zászlóshajó Honor 10 is lehet az eszköz, esetleg mindkettő, hiszen a meghívón végül is két telefon látható.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!