szerző:
hvg.hu

Az egyre divatosabb keret nélküli telefonok közé érkezik a Honor újdonsága vagy akár újdonságai.

Épp hogy csak bemutatták be a Honor 7X-et, máris új Honor-telefonról hallani, és nem is akármilyenről. Már kiküldték a meghívókat december 5-re, egy londoni eseményre, itt fogják bemutatni az új keret nélküli okostelefont.

©

A meghívó – írja a GSM Arena – sok érdekes részletet rejt, például hogy az amúgy egyértelműen keret nélküli phabletnek dupla kamerája lesz (az OO a #OOI-ben), illetve a mesterséges intelligencia is be lesz vonva, ugyanis a második O betű robotszerű. Minthogy a Huawei nemrégiben jelentette be a mesterséges intelligenciára összpontosító Kirin 970 chipkészletet, valószínűleg ez hajtja majd a telefont.

Több részletet egyelőre nem tudni, de akár a Honor Note 9 is lehet a szóban forgó készülék, lévén elődje, a Honor Note 8 bemutatkozása óta már eltelt egy év. Vagy az új zászlóshajó Honor 10 is lehet az eszköz, esetleg mindkettő, hiszen a meghívón végül is két telefon látható.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!