szerző:
hvg.hu

A Paris Game Week nyitónapján került elő az egyik legjobban sikerült PlayStation-exkluzív játék, a The Last of Us második részének előzetese. Élethű ábrázolásból nem lesz hiány benne, de életellenességből sem – a rövid videó mindkettőt bizonyítja.

A közel 5 perces videó grafikailag és érzelmieg is erős képsorokkal mutatja be, mire is számíthatnak majd The Last of Us Part II játékosai.

Hogy a 2013-ban kiadott játék új epizódjával mikor készülnek el a Naughty Dog fejlesztőstúdióban, azt még nem lehet tudni, de az persze biztos, hogy csak a PlayStation 4 használói örülhetnek majd neki.

Ha nem akar lemaradni a játékkal kapcsolatos fejleményekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!