szerző:
hvg.hu

Az alábbi webszolgáltatás lehetővé teszi, hogy saját kiálltásunk legyen, méghozzá legkedvesebb fotóinkból.

Számítógépen őrzött fotóinkat sokféleképpen bemutathatjuk, ennek egyik módja a 3D Gallery Generator használata. Egy webes szolgáltatásról van szó, amelyik egy virtuális kiállítás keretében engedi fotóink bemutatását.

Az oldalra fellépve megjelenő ablakot le kell zárnunk egy OK-val, és már be is léphetünk a virtuális kiálltásra, ahol ismert mesterműveket látunk, és rövid leírást is kapunk hozzájuk (bal alsó sarok alatt).

©

Valamennyi képet helyettesíthetjük saját fotóinkkal is. Ekkor felül az Upload Image feliratra kell kattintanunk, majd kiválasztani a bemásolni kívánt fotót. A képkeret fotónk tájolásához fog igazodni. Tárlatunk mindössze 10 képet tartalmazhat, viszont annyi tárlatot készíthetünk, amennyit csak akarunk. Valamennyit elmenthetjük (Save), persze csak miután nevet adtunk nekik. A mentés eredményeként egy URL-t kapunk, amellyel bármikor visszatérhetünk a kiálltásra.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!