szerző:
hvg.hu

Az alábbi webszolgáltatás lehetővé teszi, hogy saját kiálltásunk legyen, méghozzá legkedvesebb fotóinkból.

Számítógépen őrzött fotóinkat sokféleképpen bemutathatjuk, ennek egyik módja a 3D Gallery Generator használata. Egy webes szolgáltatásról van szó, amelyik egy virtuális kiállítás keretében engedi fotóink bemutatását.

Az oldalra fellépve megjelenő ablakot le kell zárnunk egy OK-val, és már be is léphetünk a virtuális kiálltásra, ahol ismert mesterműveket látunk, és rövid leírást is kapunk hozzájuk (bal alsó sarok alatt).

©

Valamennyi képet helyettesíthetjük saját fotóinkkal is. Ekkor felül az Upload Image feliratra kell kattintanunk, majd kiválasztani a bemásolni kívánt fotót. A képkeret fotónk tájolásához fog igazodni. Tárlatunk mindössze 10 képet tartalmazhat, viszont annyi tárlatot készíthetünk, amennyit csak akarunk. Valamennyit elmenthetjük (Save), persze csak miután nevet adtunk nekik. A mentés eredményeként egy URL-t kapunk, amellyel bármikor visszatérhetünk a kiálltásra.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!