szerző:
hvg.hu

Egy kerekes szatyor, egy mozgássérült parkoló elfoglalását kérő autós küldetés és egy BKK-ellenőr is feltűnik abban a játékmenetes videóban, amelyik Budapest mindennapjait figurázza ki az ikonikus Grand Theft Auto játéksorozat világában.

A Palóc Videotéka legújabb művében egy GTA-játékmenet látható, de nem akárhogy: a videósok úgy készítették el a népszerű széria gameplay-videóját, mintha a játék Budapest utcáin játszódna. Nem csak helyszínként jelenik meg a főváros, hanem a karakterek és a küldetések is kapcsolódnak hozzá.

És hogy milyen lett volna a GTA V Commodore 64-en, arról itt talál egy videót. Egyet elárulunk: nem ilyen a "grafikája".

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!