szerző:
hvg.hu

Másodszor fogyott el pillanatok alatt Kínában a OnePlus 5T lávavörös színű változata.

November végén jelentette be a OnePlus zászlóshajójának, a OnePlus 5T-nek kínai piacra szánt piros színű, pontosabban lávavörös színű változatát. December 17-én indult az értékesítés, és az első adag pillanatok alatt el is fogyott.

Az értékesítés második hulláma ma kezdődött, de most sem telt el túl sok idő, hogy valamennyi piros telefon gazdára találjon. Aki most lemaradt, az készülhet január 9-re, akkor kezdik ugyanis árulni a harmadik adagot.

©

Leszámítva a színt, a mostani OnePlus 5T ugyanolyan, mint az eredeti, éjfekete színű modell. 6,01”-es, 18:9 képarányú Full Optic AMOLED kijelzője van, és a motorháztető alatt 2,35 GHz-es Qualcomm Snapdragon 835 chip dolgozik. A chipkészletet 8 GB-os LPDDR4X RAM-mal és 128 GB-os UFS2.1 belső tárolóval párosították. A hátoldalon duplakamera található (16 MP és 20 MP), a szelfikészítő 16 MP-es.

Mivel csak a kínai piacra érkezik, az Oxygen OS helyett a Hydrogen OS-szel érkezik. Az ára változatlanul 136 ezer forintnak felel meg.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!