szerző:
hvg.hu

Kevesebb mint két héttel a Samsung új csúcstelefonjának bemutatása előtt már megjelent az eszköz a Geekbench oldalon. A benchmark-eredmények lenyűgözőek.

Február 25-én ismerheti meg a világ a Galaxy S9-et, viszont már most lehet némi benyomásunk arról, milyen készülékről van szó, ugyanis a Geekbenchen már láthatók az Exynos 9810 lapkakészlettel szerelt eszköz (SM-G960F) benchmark-eredményei. Az egymagos teszt eredménye 3648 pont, a többmagosé 8894 pont.

©

A tavalyi zászlóshajó, a Galaxy Note8 többmagos eredménye 6590 pont (Snapdragon 835 processzor), illetve 6784 pont (Exynos 8895 chip) volt. Óriási az eltérés, de azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem szabad egy az egyben összevetni az eredményeket, a benchmarkot ugyanis azóta már frissítették.

De update ide, update oda, az S9 eredményei így is önmagukért beszélnek: egy igazán erős eszköz érkezik a piacra.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!