Emberi testrészek potyogtak az égből Szaúd-Arábiában

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: Szaúd-Arábia; testrészek;

Emberi testrészek zuhantak le az égből vasárnapra virradóan a szaúd-arábiai Dzsiddában. Elképzelhető, hogy a szerencsétlenül járt ember elrejtőzött egy repülőgép futóművében - közölte a rendőrség.

Egy szemtanú szerint a testmaradványok hajnali fél háromkor estek a földre egy dzsiddai útkereszteződésben - közölte a rendőrség szóvivője.

Az eset azután történt, hogy kényszerleszállást hajtott végre a szaúdi Saudia légitársaság iráni zarándokokat szállító egyik Boeing 767-es gépe az egyik hátsó kerék meghibásodása miatt az ország nyugati részén lévő Medina repülőterén. A járaton, amely az iráni Meshedből indult, 315-en tartózkodtak. A kényszerleszállás következtében a gépen 29-en megsérültek. Egy szemtanú közlése szerint a Boeing két sikertelen kísérlet után ért földet.

A szaúdi polgári légiforgalmi hatóság szóvivője azt mondta, hogy a két esetnek semmi köze egymáshoz.

Azokon a repülőtereken, ahol gyengék a biztonsági intézkedések, előfordul, hogy emberek repülőgépek hajtóművébe rejtőzve próbálnak meg potyán utazni, illetve elszökni az országból. Legtöbbjük az út során megfagy.

Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X