szerző:
hvg.hu

Tisztázatlan körülmények között halt meg a BBC volt tudósítója az isztambuli reptéren.

Szombaton éjjel az isztambuli repülőtér vécéjében három orosz turista holtan, felakasztva találta a BBC volt riporterét, Jacky Suttont.

A haláláról szóló első híradások még arról számoltak be, hogy az Insitute for War and Peace Reporting nevű iraki intézetet vezető nő előbb lekéste az iraki Erbilbe tartó légijáratot, és nagyon ideges lett, amikor kiderült, hogy újabb jegyet kell vennie.

A Corriere.it viszont most a török Haber Turk című lapra hivatkozva azt írja, hogy Sutton zsebében 2300 eurót találtak, ami nem arra utal, hogy elfogyott volna a pénze.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!