szerző:
hvg.hu

Micsoda lélekjelenlét, a fiú azt tette, amit tennie kellett.

Kedden délután esett a sínekre a milánói 3-as metróvonal Repubblica állomásánál egy kétéves kisfiú. Az erről készült biztonságikamera-felvételen látszik, ahogyan a gyerek anyja mellett ült, majd egyszer csak felpattant, és megállás nélkül a sínekre rohant.

Anyja falpattant, de a többi odaérkezővel együtt csak aggodalmasan tétovázott, egy 18 éves srác, Lorenzo Pianazza viszont azonnal cselekedett, és leugrott a fiúért. Utána azt nyilatkozta, tudta, hogy egy perc még van a metró érkezéséig, így a gyerek visszaemelésére mindenképpen lesz ideje, aztán vagy visszamászik valahogyan, vagy legrosszabb esetben szaladni kezd a metró elől a vágány vége felé. Erre végül nem volt szükség, mert könnyen visszamászott a peronra, másfelől viszont a metró biztonságáért felelős személyzet is észnél volt, és azonnal piros lámpát adtak a közeledő szerelvénynek.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!