szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A román rendszámú kisbusz tulajdonosa az M7-esen balesetezett, amelynek során felcsavarodott a szalagkorlátra, a tűzoltók szabadították ki. Ezután a vezető visszaült a kisbuszba, és továbbment vele az autópályán.

Utánfutót vontató román rendszámú kisbusz borult oldalára hétfőn reggel az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán - írja Facebookján a katasztrófavédelem.

A jármű a külső szalagkorlátnak ütközött, az utánfutója leszakadt és sztráda melletti bokros, fás területre csapódott. A megrongálódott szalagkorlát teljesen elzárta a sztráda főváros felé vezető oldalát, ezért a tűzoltók roncsvágóval szabadították ki a kisbuszt, majd egy daruval állították vissza a kerekeire. A mentésről videót is közöltek:

És innen kezdődik a történet izgalmas része, amire olvasónk hívta föl a figyelmet:

Miután a kisbuszt talpraállították, tulajdonosa a leszakadt hátuljú járműbe visszaült, és a fél országon át hazautazott vele.

A történetet a Katasztrófavédelem videója alatt az egyik kommentelő is megerősítette, és illusztrálta is - az egyik benzinkútnál kapta le a hiányzó hátuljú kisbuszt:

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Huawei-telefoncsipek napjai szó szerint meg vannak számlálva

A Huawei-telefoncsipek napjai szó szerint meg vannak számlálva

962 lóerő talán már elég lesz az Audi RS7-ben

962 lóerő talán már elég lesz az Audi RS7-ben

Hogyan érjük el, hogy a másik megbocsássa, és el is felejtse a sérelmet?

Hogyan érjük el, hogy a másik megbocsássa, és el is felejtse a sérelmet?