szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Honda Ohio állambeli üzemében a fehér galléros munkavállalók egy része most a futószalagok mellett áll.

A japán autógyártó Marysville-i gyárában a koronavírus miatt egyre kevesebben dolgoznak, ami fennakadásokat okozott a termelésben, ezért átcsoportosították a munkatársakat – tudta meg a helyi WOSU rádióállomás.

A Honda először önkénteseket várt az irodai dolgozók közül, de mivel nem volt elég jelentkező, kötelezővé tette az eljárást. Állítólag a beszerzési, a K+F és a számviteli részlegek alkalmazottainak egy része ment át a szalagok mellé.

A Honda elismerte a rendelkezést, de nem adott részletesebb tájékoztatást, annyit közöltek, az erős kereslet és a Covid-19 világjárvány miatti nagyobb óvatossággal történő termelés idején átmenetileg néhány alkalmazottat átcsoportosítottak.

Ebben a gyárban készül a Honda Accord és a Honda CR-V mint a két legnagyobb volumenű modell, de a japán gyártó amerikai almárkájának az Acura-nak az ILX , TLX és NSX modellje szintén Ohióból származik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
310 lóerővel érkezett meg a teljesen új Audi S3

310 lóerővel érkezett meg a teljesen új Audi S3

A mentők diszpécsere segített egy fuldokló csecsemőn

A mentők diszpécsere segített egy fuldokló csecsemőn

Emmi: Szeptember 1-jén nyílnak az iskolák és indul a tanév

Emmi: Szeptember 1-jén nyílnak az iskolák és indul a tanév