szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ferenc közel állt ahhoz, hogy felboruljon kocsijával, de másokat is veszélybe sodort. Saját fedélzeti kamerájának felvételét mások okulására tette közzé.

Vizes úton, esőben vágott bele egy kockázatos előzésbe Ferenc, aki kis híján felborult kocsijával, saját magát és legalább két másik autót is veszélyeztetve Bükkaranyos közelében. A szerencsésen végződött esetet, elismerve, hogy nagyot hibázott, saját maga küldte el a Budapesti Autósok oldalának, hogy mások is okulhassanak belőle:

Ebből is tanulhat, aki vevő rá, én ezért nézek ilyen videókat, mert nem dudálni kell hanem megoldani, ha te vagy a hülye, ha más…

írta a sofőr. “Tény, hogy óriásit hibázott, de hatalmas szerencséje volt, valamint friss jogsis létére ösztönösen tudta, hogy mit kell tenni és “megfogta” az autót” - kommentálta a Budapesti autósok.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!