MTI Gazdaság

Történelmi csúcson zárta a hetet a budapesti tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 34 835,80 ponton zárta a hetet, ami 400,27 ponttal, 1,16 százalékkal haladja meg az előző hetit. A tőzsde forgalma enyhén emelkedett az egy héttel korábbihoz képest.

MTI Gazdaság

Történelmi csúcsot döntött ma a BUX

Átlépte a 32 ezer pontot a két ünnep között a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, miután mind a négy vezető részvény erősödött. Legutóbb december 16-án dőlt rekord, de szerdán azt is sikerült überelni.

MTI Gazdaság

Történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 324,98 pontos, 1,06 százalékos emelkedéssel, történelmi csúcson, 30 938,13 ponton zárt kedden. A részvénypiac forgalma 11,4 milliárd forint volt, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével emelkedtek az előző napi záráshoz képest.

hvg.hu Gazdaság

Szlovák napilapban dicsérik Orbánt és az MNB-t

Elismerő hangvételű véleménycikket közölt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) helyi tőkepiacot támogató intézkedéseiről az egyik pozsonyi gazdasági-közéleti napilap. A cikk írója szerint Orbán nem egy szokványos politikus, de jó problémamegoldó.

MTI/hvg.hu Gazdaság

Ötéves csúcson zárt ma a BUX

54 százalékos emelkedéssel, 24 735,23 ponton zárt pénteken a BÉT részvényindexe. Öt éve nem volt ilyen magas az index, az optimista hangulat az OTP gyorsjelentésének köszönhető.

hvg.hu Gazdaság

Megint megszerethetnek minket a befektetők

A Reuters szerint Magyarország malmára hajthatja a vizet, hogy idegesek a befektetők az új lengyel kormány miatt, amely az előző Orbán-kormányéhoz hasonló intézkedésekkel verte ki a biztosítékot Európában.

hvg.hu/MTI Hazai gazdaság

Emelkedéssel zárta a napot a BUX

A nemzetközi hangulatnak megfelelően az európai tőzsdék korrigálták az elmúlt napok esését, a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 2,94 százalékos emelkedéssel, 21 389,35 ponton zárt kedden.

hvg.hu Gazdaság

Pánik a tőzsdéken: újra itt a 2008-as nagy válság?

Fulladozik a kínai gazdaság, bepánikoltak a részvényesek, és olyan sok papírt elszórtak, hogy a világ tőzsdéi évek óta nem látott zuhanórepülésbe fordultak. Órák alatt sok százmilliárd dollár párolgott el a legnagyobb cégek tőzsdei értékéből. A magyar tőzsdén is hatalmasak a veszteségek.

MTI Gazdaság

Öt százalékot esett a BUX délelőtt

Hétfőn délelőtt fél 10-re valamivel több mint 5 százalékot esett a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a kedvezőtlen nemzetközi hangulatot követve, s 21 ezer pont közelébe csökkent.

1 2 3 4 5 6 7
153

A címlapról ajánljuk