#konyha

Hasbeszélő: Modernizált erdélyi konyha és csalódás az Andrássy úton
 

Hasbeszélő: Modernizált erdélyi konyha és csalódás az Andrássy úton

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen az Andrássy úton, a SZÉK étteremben voltunk.

GyéZsé GyéZsé







Álomnap a konyhában
 

Álomnap a konyhában

Fogyatékkal élő fiatalokat támogat az a program, amelynek keretében különböző munkakörökben próbálhatják ki magukat egy-egy napra a jelentkezők. Legutóbb a 230 jelentkező között volt olyan is, aki szakácskötényt kötött, s beállt egy négycsillagos szálloda konyhájába dolgozni.

T.S. T.S.



Főzőcske a San Quentinben
 

Főzőcske a San Quentinben

Kalifornia leghírhedtebb fegyintézetében egy továbbképzési és rehabilitációs program keretében akár szakácsképesítést is szerezhetnek az elítéltek.

T.S. T.S.






Fogadj be egy ételt – recept
 

Fogadj be egy ételt – recept

Így is lehet - a távolról jött, hányatott sorsú emberek gasztronómiájának megismertetésében, befogadásában kezdeményező szerepet játszanak a spanyol séfek.

Tóth Sándor Tóth Sándor