Életveszélyesen meghekkelte az összes Disney-étterem menüjét egy kirúgott alkalmazott
Többek között az allergénekkel kapcsolatos információkat is átírta.
Többek között az allergénekkel kapcsolatos információkat is átírta.
A Domi mekis kedvence név alatt futó menü 3330 forintba kerül.
Bejelentették, mik is lesznek a Szoboszlai Dominik becenevével fémjelzett szezonális mekis menüben.
Domi meal lesz a neve, és a magyar válogatott csapatkapitánya mekis kedvenceit tartalmazza majd.
Miután a hús- és tejipar felelős a mezőgazdasági üvegházhatásúgáz-kibocsátás 15-20 százalékáért, evidenciának tűnik, hogy nem csupán az egészségre, hanem a környezetre is jó hatással lehet a növényi alapú táplálkozás. De hogyan vehetők rá a húsimádók, hogy változtassanak preferenciájukon?
Több mint ezer forintba kerülhet a hal kilója.
Ki gondolná, hogy ekkora örömöt jelent műanyag tányérból enni?
A legtöbb helyen 1000-1100 forintért lehet kétfogásos ebédet rendelni, az éttermek így próbálják túlélni a lezárásokat.
Egy új applikációval kifőzdék, éttermek és étteremláncok megmaradt és érintetlen ételeit lehet kedvezményes áron megvásárolni, hogy ne kerüljenek a szemétbe.
25 helyszín, 100 program ezen a héten péntektől vasárnapig a Bartók Béla Boulevard-on, azaz az ELEVEN Tavasz fesztiválon, amelynek immár saját étlapja is van.
A pezsgő nem csak nemes ital, és mint ilyen, a szilveszteréji koccintások főszereplője. A pezsgő a poháron túl a tányérban is pompás tud lenni.
Húst eszünk és sört iszunk, nem is lesz így több bajunk – tartja egy, persze hogy cseh közmondás. Mi meg azt mondjuk, hogy csúszik az a sör máshoz is. S még ilyenkor télen is. Sőt, akár az ünnepi menübe is becsempészhetünk egy-egy remek sör-étel párost.
Ha vezetés közben folyton az autó menüjében keresgélünk valamit, az legalább olyan veszélyes, mintha kézben tartott telefonnal mobilozunk.
A magyar gasztrokultúra legmenőbb fesztiválja idén már túllép az ország határain és a legkiválóbb hazai éttermek mellett a régió legjobbjait is bemutatja.
Ha a legnagyobb gasztronómiai luxusról van szó, az nem lehet más, mint a 89. Oscar-díj átadást követő fogadás. Az Amerikai Filmakadémia kormányzótanácsa báljának étel- és italkülönlegességeiről Wolfgang Puck vezetésével évek óta összeszokott csapat gondoskodik.
A patinás budapesti hotelben éppen csak a fürdő medencéit nem töltik fel sörrel a hét végén. A második Indoor Sörfesztiválon február 17-19-én több mint 100-féle sört kóstolhatnak a habos ital barátai.
"Egy olyan estét szeretnénk most, amit sosem fogtok elfelejteni" - ígérte a svéd, aki kiugrott messzeföldön híres nordic konyhájából és a budapesti Belvárosban landolt.
Ami nem arról szól, hogy jó nehéz, „fűtős” kajákkal tömjük tele magunkat, csak azért, mert tél van és hideg. Sőt, inkább egy kis könnyebbséget hoz az évszakos, hétvégi nagy zabálások után, a disznótorok és a farsangi zsírban-olajban dúskálások között.
1300 vendégre 11 séf főzött az olasz származású Alberico Nunziata vezényletével. Naná, hogy nem maradhatott ki a parmezános rizottó meg a profiterol.
Nem biztos, hogy a libák is úgy képzelik el a mennyországot Szent Márton nap tájékán, ahogy mi . De mi mindenesetre megtaláltuk.