szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy elektromos robogón tartott hazafelé egy vacsoráról, amikor megfújatták vele a szondát. Azt nem érti, a sajtó honnan tud erről.

A Mainz és a magyar válogatott csatára a Facebookon számolt be arról, hogy ittas vezetésen érték szombat éjjel Budapesten.

Azt írta, a szabad hétvégéjét a családdal, barátokkal töltötte. Az esti vacsora után elindult haza egy bérelhető elektromos robogóval. Azt nem vette figyelembe, hogy itthon zéró tolerancia van, ezért az egy pohár bor, amit elfogyasztott, bejelzett a szondán.

Ilyen csekély mértéknél pénzbírságot kap az ember, amit természetesen elfogadtam, hibámat pedig megbántam.

A posztjában feltette azt a kérdést is, miként derülhetett ki a közte és a rendőrség közötti igazoltatás végeredménye. Megkérdezi: hogyan derülnek ki rendőrségi információk az egy napja történt ügyről, ami eljárást nem eredményez?

Mindezt azért firtathatja a focista, mert a Ripost a kedd reggeli számában a címlapon hozta az ügyet, a cikkben még az alkoholszintről is beszámoltak, vagyis meglehetősen pontos információkkal rendelkeztek az esetről. Azt is tudni vélik, hogy 100 ezer forintra büntették meg Szalait, és a jogosítványát nem vették el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!