szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ghislaine Maxwellt régóta keresték, hogy kihallgassák.

Letartóztatta az FBI Jeffrey Epstein volt barátnőjét - írja a BBC.
Ghislaine Maxwellt már régóta szerették volna kihallgatni, azzal vádolják ugyanis, hogy segíthetett működtetni Epstein szexhálózatát.
A nő egyébként 2016 óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, ám tagadja, hogy fiatalkorú lányokat szervezett volna be Epsteinnek, aki tavaly augusztusban követett el öngyilkosságot egy New York-i börtönben.

Letartóztatta az FBI Jeffrey Epstein volt barátnőjét - írja a BBC.

Ghislaine Maxwellt már régóta szerették volna kihallgatni, azzal vádolják ugyanis, hogy segíthetett működtetni Epstein szexhálózatát - a Netflix által készített, nemrég bemutatott dokumentumfilm (Jeffrey Epstein: Filthy Rich) is erősen erre utal. A nőt később szövetségi bíróság elé állíthatják.

Sun on Sunday cím brit lap nemrég írta meg azt az értesülést, miszerint Maxwell Párizsban él, pontosabban rejtőzködik a Champs Elysees-vel szembeni Matignon sugárúton. A vádak szerint a most 58 éves Maxwell fiatalkorú lányokat szervezett be Epsteinnek és barátainak.

Maxwell egyébként 2016 óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, ám tagadja, hogy fiatalkorú lányokat szervezett volna be Epsteinnek, aki tavaly augusztusban követett el öngyilkosságot egy New York-i börtönben.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bejrúti robbanás: emelkedett a halottak száma, kritikus helyzetben a kórházak

Bejrúti robbanás: emelkedett a halottak száma, kritikus helyzetben a kórházak

Elmarad idén a Kurultáj

Elmarad idén a Kurultáj

Így néz ki a „tudományos-fantasztikus” Járványügyi Bevetési Egység

Így néz ki a „tudományos-fantasztikus” Járványügyi Bevetési Egység