szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy észak-alföldi településen élő tanár-képviselőről került ki a netre a saját pornográf tartalmú videója.

A felvétel, amelyet a férfi készített magáról, futótűzként terjedt el a kis településen. A videón jól látható, hogy a férfi perceken keresztül okoz örömet magának, s – különböző segédeszközöket használva – a megszokottól eltérően elégíti ki magát – írja a Blikk.

A lap telefonon elérte a felvételeken szereplő férfit, aki részleteket nem szeretett volna elárulni az esetről. Mindössze annyit hangsúlyozott: ő áldozat, s az igazságszolgáltatásban bízik. A Blikk úgy tudja ugyanis, hogy a férfi feljelentést tett a felvételeket publikáló személy ellen.

A férfi egy egy ismerőse szerint a felvételt bosszúból hozták nyilvánosságra. „A barátnőjének készítette a felvételeket, s csak neki, privát üzenetben küldte át Messengeren akkor, amikor még egy párt alkottak” – magyarázta.

Az ügyben a Klebelsberg Központ vizsgálatot folytat. A rendőrség megerősítette, hogy június 22-én feljelentést tett egy férfi azért, mert az internetre akarata ellenére kikerült egy videófelvétel, amelyen ő szerepel. A rendőrség emiatt személyes adattal visszaélés bűncselekmény gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A folyamatban lévő nyomozás eddigi adatai szerint a felvételt egy nő hozta nyilvánosságra, akit a rendőrök gyanúsítottként kihallgattak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán: A védekezés sikerét az ország intelligenciaszintje dönti el

Orbán: A védekezés sikerét az ország intelligenciaszintje dönti el

Alapvetően szép, nyári idő lesz, néhol előfordulhat 70 kilométeres szél

Alapvetően szép, nyári idő lesz, néhol előfordulhat 70 kilométeres szél

36 milliárdot kapott Tombor András tehetséggondozó alapítványa

36 milliárdot kapott Tombor András tehetséggondozó alapítványa