szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Károly herceg meglehetősen viharos körülmények között értesült a kisebbik fia kapcsolatáról.

A Károly herceg ügyeit intéző Clarence House sarokba szorult, miután Harry herceg és Meghan Markle nyilvánosságra hozta a kapcsolatát. A walesi hercegnek mindössze húsz perccel az előtt szóltak, hogy nyilvánosan is megerősítették volna a kapcsolatukat – derül ki a hamarosan megjelenő Finding Freedom (A szabadság nyomában) című könyvből, amely a volt sussexi hercegi pár történetét dolgozza fel.

A két szerző, Carolyn Durand és Omid Scobie azt írja, Harry herceg úgy érezte, hogy Meghan Markle-t előrébb kell helyeznie, mint a királyi családdal szembeni kötelezettségeit.

Károly herceg különösen csalódott volt a bejelentés időzítése miatt, mert ezzel elvették a reflektorfényt az épp aktuális hercegi utazásról. Nyilván, ahogy kiment a nyilatkozat Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatáról, azonnal uralta a híreket. Károlyék közel-keleti útja pedig már senkit sem érdekelt.

A könyv egyébként augusztus 11-én jelenik meg világszerte, magyarul a 21. Század Kiadó gondozásában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!