szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Beszédes címlappal jelentkezik a Time magazin következő lapszáma.

Time új címlapján akkora a káosz az Ovális Irodában, hogy azon csak egy nagyon alapos rendrakás, szortírozás segíthet. Tim O'Brien illusztrációján azt látjuk, amit Joe Biden szimbolikusan megörökölt elődjétől, Donald Trumptól: óriási felfordulást. A Day One címe viselő borító azt sugallja, hogy Biden azzal fogja tölteni elnökségének első időszakát, hogy rendet tegyen a Trump által hátrahagyott felfordulásban.

A képen ennek megfelelően a földön, az asztalon tornyosuló papírkötegeket látunk, utalva a demokrata elnök által már meg is kezdett tetemes papírmunkára: Biden rögtön az első napján féltucat rendelet aláírásával próbálta az előző elnök döntéseit megsemmisíteni vagy korrigálni. Például rendeletet írt alá az Egyesült Államok párizsi klímaegyezményhez való visszatéréséről, és arra vonatkozóan is, hogy a Trump által hozott szigorú bevándorlási intézkedést megváltoztassa.

A címlapon egy kiborított kóla, sültkrumpli, egy szétgraffitizett íróasztal, egy eldobott Make America Great Again feliratú sapka és egy megafon is látható. Utóbbi tárgy valószínűleg a néhány nappal ezelőtt a Capitoliumot megrohanó radikális Trump-híveket szimbolizálja.

A Time borítója alapján bőven lesz mit feltakarítania Bidennek.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sacha Baron Cohen rasszistának nevezte Donald Trumpot

Sacha Baron Cohen rasszistának nevezte Donald Trumpot

Megint feljebb kúszott a benzin ára

Megint feljebb kúszott a benzin ára

140 km/h-val repeszt a DJI új drónja

140 km/h-val repeszt a DJI új drónja