szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A nő vizsga közben lett rosszul, gyorsan a segítségére siettek.

Egy budai főiskolára riasztották a mentőket hétfőn, amikor egy 34 éves nő vizsga közben lefordult a székről minden előzetes panasz nélkül – adta hírül az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán. A mentők közleménye szerint a fiatal nőnek tanára és diáktársai siettek segítségére a mentésirányító közreműködésével.

TANÁRA ÉS DIÁKTÁRSAI MENTETTÉK MEG EGY HALLGATÓ ÉLETÉT❗️������������❤️ Minden előzetes panasz nélkül fordult le a székről vizsga...

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2021. február 1., hétfő

A nőnek nem volt légzése, így elkezdték újraéleszteni mellkasi nyomásokkal. Ebben perceken belül segítettek nekik az időközben kiérő mentők, akik egy órán keresztül küzdöttek a nő életéért. A nőt sikerült megmenteni, stabil állapotban szállították kórházba.

(Kiemelt képünk illusztráció!)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Serdült Viktória Itthon

Megmentőt játszik a kormány vakcinaügyben az OGYÉI megkerülésével

Néhány hetet nyerhet a kormány a vakcinák engedélyeztetését felborító rendelettel, az OGYÉI megkerülésének azonban hosszú távú következményei is lehetnek. A kínai Sinopharm oltóanyaga akár még jó is lehet, de kérdés, hogy érdemes-e emiatt kockáztatni az oltásokba vetett egyébként sem magas bizalmat, miközben valószínűleg a pár hét múlva érkező újabb nyugati oltóanyagok enyhíthetnek a vakcinahiányon.

Piacra dobják az összecsomagolható kis hidroplánt

Piacra dobják az összecsomagolható kis hidroplánt

"Írjam alá, vagy kirúgnak" – Így ment a statáriális jogviszonyváltás a kórházakban

"Írjam alá, vagy kirúgnak" – Így ment a statáriális jogviszonyváltás a kórházakban

Novák: Függetlenként folytatják a munkát a Fidesz EP-képviselői

Novák: Függetlenként folytatják a munkát a Fidesz EP-képviselői