szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Őszig szombat reggel 5 óra és vasárnap este 21 óra között nem hajthatnak be autók a Margit híd és a Közraktár utca közötti szakaszra.

Hétvégenként ezentúl este 9-ig használhatják a gyalogosok és a kerékpárosok a pesti alsó rakpartot – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Azt írták, őszig minden hétvégén így lesz majd a Margit híd és a Közraktár utca közötti szakaszon, így segítve elő, hogy kevesebben gyűljenek össze a népszerű kirándulóhelyeken.

A rakpart szombat reggel 6 óra és vasárnap este 21 óra között áll nyitva a látogatók előtt, az érintett útszakaszra szombat reggel 5 órától egészen vasárnap este 21 óráig nem lehet behajtani autóval.

A kormány döntése értelmében április 7-től este 8 óra helyett este 10 órától kezdődik a kijárási korlátozás.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!